Hirdetés

Filmet forgat a Sony a konzolháborúról

|

De nem ám a Microsofttal való rivalizálásáról, annál azért korábbra nyúlt vissza egy kicsit.

Hirdetés

A Konzolgenerációk című cikksorozatunk negyedik részében már mindent leírtunk, amit tudni érdemes a Nintendo és a Sega versengéséről, de a Sony Pictures úgy gondolta, hogy van még olyan sztori, amit ellehetne mesélni a témában.

A cég ezért megvásárolta a külföldön augusztusban megjelenő Console Wars: Sega, Nintendo, and the Battle that Defined a Generation című könyv adaptációs jogait, amit Blake J. Harris írt. A forgatókönyv írásának feladatát már ki is osztották a Seth Rogen és Evan Goldberg párosra (Ananász expressz, Superbad, Zöld Darázs, Itt a vége), akik ha már ott voltak, elvállalták az egész estés mozi rendezését is.

A "kulisszák mögötti üzleti thrillerként" jellemzett mű írója, Harris egyébként maga is részt vesz a filmváltozat elkészülésében, ugyanis vezető producerként felügyeli a munkálatokat, továbbá a fenti alkotás mellett készít egy dokumentumfilmet is a Sega és a Nintendo "háborújáról", amelyben Rogen és Goldberg lesznek a producerek.

Ti kíváncsiak vagytok rá, hogy miként látja a Sony a múltat? Vajon cameozik majd az első PlayStation is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)