Hirdetés

Modern tündérmese: a Reddit segítségével lett meg az elveszett konzol

|

Történetünk főszereplője sajnos egy forgalmas reptéren hagyta Nintendo Switch konzolját, de az internet a segítségére sietett. Ki hisz még a tündérmesékben?

Hirdetés

Az ember szeret általánosítani, ha a Redditről van szó, és viszonylag ritkán esik szó arról, milyen is az, amikor az online közösség éppen jót tesz egymással. Pedig van ilyen, és tök jó dolog, hogy van ilyen.

Hirdetés

A Németországban élő Juan Madridba készült, ezért le is töltötte Nintendo Switch konzoljára a Floor Kids nevű játékot, hogy ne unatkozzon a három órás út során. Azonban legnagyobb szerencsétlenségére a reptéri buszon felejtette a gépet, és miután értesítette erről az illetékeseket, úgy döntött, hogy közzétesz egy bejegyzést a közel 400 ezres népességű Nintendo Switch Reddit-oldalon.

Juan kevés esélyt látott a sikerre, de aztán az egyik felhasználó egy másik bejegyzéshez irányította, amiben pont egy talált Nintendo Switchről volt szó. A poszt írója azt állította, hogy a barátja megtalálta a konzolt a buszon, és megpróbált rájönni a gépen található dolgokból, hogy kié lehet, sőt még a Nintendóval is felvette a kapcsolatot, de a Redditen több sikerrel járt. Miután Juan válaszolt néhány kérdésre, hogy bebizonyítsa, tényleg övé a konzol, megbeszélt egy találkozót a megtalálóval és a Reddit-bejegyzés írójával.

Szóval talán nem az internet a világ legkedvesebb helye, de az ilyen történetek továbbra is azt bizonyítják, hogy a játékosok össze tudnak fogni, ha kell, és bár borítékolható ilyenkor az "ez egy reklámfogás", a "minek hagyta fent a buszon", illetve az "én tuti nem adnám vissza, ha már ilyen hülye" komment-típus az ilyen sztorik alatt, mi azért kicsit mosolygunk most, teret engedve a pozitív energiáknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)