Hirdetés

Három Nintendo-témájú vidámparkot is épít a Universal

|

Japán mellett az Egyesült Államok két pontján lévő Universal Studios vidámpark is Nintendo-témájú részlegekkel bővül a két cég legújabb közös videójának tanulsága szerint.

Hirdetés

Még tavaly májusban reppentek fel az első hírek a Universal és a Nintendo kooperációjáról, aminek keretein belül a japán kiadó játékai a másik cég nagy vidámparkjaiba költöznének. Azóta viszont viszonylag nagy csend övezte a projektet, egészen mostanáig.

A frissen kiadott videóban sem ment nagyon részletekbe Miyamoto Shigeru és a Universal kreatív munkatársa, Mark Woodbury, de néhány érdekes dolgot elárultak. Miyamoto például elmondta, hogy a vidámparkba tervezett attrakciók kortól függetlenül mindenkinek élvezetesek lehetnek majd. Emellett rendkívül optimistán fogalmaztak mindketten a Nintendo játékainak szórakoztató központokká való átalakításáról, ahogy az is elhangzott, hogy Japánban, Los Angelesben és Orlandóban lesz majd Nintendo-témájú parkrész a Universal létesítményeiben.

Ti mit látnátok szívesen egy Nintendo vidámparkban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)