Hirdetés

Díjat kapott a No Man's Sky, de a fejlesztők az átadó alatt elmentek kajálni

|

Nem számított rá a Hello Games csapata, hogy a GDC 2017 díjátadóján diadalmaskodik, ezért nem is voltak ott, amikor kihirdették a nyerteseket.

Hirdetés

Azért azt jó látni, hogy a Hello Games is érzi, mennyire nem volt okés a No Man's Sky. Bár játékként nem sokáig maradt élvezetes, technológiai oldalról, a procedurálisan generált bolygók megoldása miatt tényleg megérdemli az elismerést.

A GDC-n a Hello Games tagjai is részt vettek, viszont a díjátadó alatt épp kint kajáltak, ezért mikor a szervezők bejelentették, hogy az innovációs díjat a No Man's Sky kapja, nem voltak ott, hogy átvegyék. A műsorvezető, Tim Schafer várt egy kicsit, majd átvette a csapat nevében.

Később Innes McKendrick, a Hello Games vezető programozója twitteren elmondta, nem számítottak rá, hogy díjat kaphatnak.

Sean Murray, a tavalyi év egyik leggyűlöltebb fejlesztője hozzátette, azt gondolta, ha kitüntetést szántak nekik, arról előre szólnak nekik.

Schafer viccesen csak annyit mondott, semmi gond, saját játékának a Headlandernek adta végül a díjat, így mindenki boldog.

Nos, valamit ideje lesz kezdeni a No Man's Sky-jal, mert megint nem látszik az igyekvés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)