Hirdetés

Megszűnt a 2000-es évek eleje óta futó Official Xbox Magazine

|

A hírek szerint öt másik magazinnal együtt ment a levesbe a játékosoknak szánt havilap.

Hirdetés

Manapság a legtöbb fontos hírt és információt pillanatok alatt megtalálhatjuk az interneten, aminek hatására már közel sem akkora az érdeklődés a kézzelfogható újságok és magazinok iránt, mint jó néhány évvel ezelőtt volt. Emiatt pedig nincs túl szerencsés helyzetben jelenleg a nyomtatott sajtó, és most újabb kellemetlen fejleményről érkezett hír.

Hirdetés

A Eurogamer értesülése szerint lehúzta a rolót az Official Xbox Magazine, ami eddig havonta jelent meg több országban, például az Egyesült Királyságban is. A lapot kiadó médiavállalat, a Future összesen hat sajtóterméket szüntetett meg, és sajnos közöttük volt a 2001 novemberében útjára indult magazin is, ami rengeteg játékoshoz jutott el az évek során.

A kiadó nyilatkozatából egyébként az derült ki, hogy a vezetők fizetését alaposan megnyirbálták, amivel egészen pontosan azt szeretnék elérni, hogy a lehető legkevesebb embert kelljen elbocsátaniuk a cégtől. A magazinok helyzete tehát közel sem ideális, de elvileg a Future továbbra is ki tudja szolgálni a vásárlók igényeit.

Ti milyen gyakran olvastok még nyomtatott újságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)