Hirdetés

Öngyilkos lett egy 26 éves Twitch streamer, Lannia Ohlana

|

Lannia Ohlana a hírek szerint saját kezűleg vetett véget életének.

Lannia "Ohlana" több mint 100 ezer követővel a háta mögött videózott rendszeresen a Twitchen, főleg CS:GO-t, illetve mostanában Valorantot streamelt. Ohlana hosszú ideje küzdött már súlyos depresszióval, végül pedig a legfrissebb hírek szerint úgy határozott, hogy véget vet életének. 26 évesen lett öngyilkos a népszerű streamer. 

Hirdetés

Utolsó tweetjeit július 6-án írta meg, a platformon közzétett legutolsó bejegyzésében mindösszesen annyit írt "senki sem hibás ezért". Kvázi búcsúlevelének is tekinthető utolsó Instagram Storyjában részletesen írt eddigi életéről, és köszönetet mondott mindazoknak, akik vele voltak útja során. Legutolsó sorai pedig a következők voltak:

"Gyönyörű nap a mai. Menjetek ki a szabadba, és élvezzétek ki a kedvemért."

Ohlana halálát követően a GoFundMe oldalon gyűjtés indult azért, hogy a család fedezni tudja a temetést, illetve gondoskodni tudjanak a streamer unokaöccsének oktatásáról. A kitűzött, 30 ezer dolláros célt a több mint 500 eddigi adományozó már bőven túlteljesítette, jelen sorok írásának pillanatában immár 51 ezer dollár felett járnak.

Az öngyilkosság témájával pár éve szakértői cikkben is foglalkoztunk. Ha szeretnétek jobban megérteni a témát, olvassátok el. 

Ha pedig úgy érzitek, segítségre van szükségetek nektek vagy egy ismerősötöknek, akkor hívjátok a 116-123 vagy 06 80 820 111 ingyenes zöld számot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)