Hirdetés

Összeáll a Nintendo és a Sony, hogy minden idők egyik legsikeresebb játéksorozatából csináljanak élőszereplős filmet

|

Ez pont egy olyan projekt, amiben mindenki szívesen részt vesz.

Hirdetés

A Super Mario Bros.: A film elképesztő sikere után végképp egyértelművé vált a Nintendo számára, hogy érdemes népszerű franchise-ait filmre vinni, így nem is várt sokat: hivatalosan bejelentette a The Legend of Zelda élőszereplős adaptációját.

Mivel egyelőre még nagyon az elején jár a projekt, nem tudni azt sem, hogy valamely játék történetét dolgozzák-e fel, vagy teljesen új sztorit írnak, illetve nincs megjelenési dátum sem, de azt már tudni, hogy a forgalmazásért a Sony Pictures Entertainment felel majd, és nem ismeretlen néhány stábtag sem.

Hirdetés

Az is kiderült, hogy rendezőnek Wes Ballt választották, aki Az útvesztő filmeket készítette a múltban, és az új A majmok bolygóján is dolgozik, producerként pedig Shigeru Miyamoto, a Nintendo igazgatója, valamint Avi Arad tesznek meg mindent, hogy az adaptáció a legjobb legyen.

Érdeklődve várjuk a fejleményeket, szerintünk egész látványos és izgalmas filmet lehet az alapanyagból csinálni. Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)