Hirdetés

Overwatch 2 anime sorozat készül, és már nincs messze a premier

|

Nem egy Netflix-sorozat, de segíteni fog összerakni majd a sztorit az Overwatch és annak ügynökei körül.

Hirdetés

Az Overwatch franchise népszerűségéhez - és a kiadó játékaiéhoz általában - nagyban hozzájárultak a kiemelkedő minőségű CG videók. A franchise a közelmúltban megjárta történelmének legmélyebb hullámvölgyeit, de így is milliók nézték meg az éppen aktuális animációs kisfilmeket.

Egy sorozat elkészítése régóta adta magát, de ezúttal sem egy Arcane kategóriás alkotásra kell számítani: három anime epizódot fogunk kapni, darabonként néhány percnyi történetmeséléssel.

Hirdetés

A széria címe Genesis, ami már önmagában is arra utal, hogy az Overwatch csapatának kezdeti időszakát fogjuk látni. A történet ott indul, hogy az emberiség boldog békében élt a robotokkal, amikor aztán beindult az MI-lázadás, és megkezdődött az Omnic Crisis. A háború első pillanatait Reinhardt, Torbjörn és Ana szemein keresztül láthatjuk majd. A negyedik fontos szereplő Mina Liao lesz, aki egy MI-kutató és az Overwatch egység alapítótagja volt.

A Genesis segít majd felvezetni a sztorit, amit végigjátszhatunk az Overwatch 2 kampányában, a Season 6 indulásakor. Az első epizód július 6-án érkezik, este 6-kor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)