Hirdetés

Ilyen lenne egy anime Overwatch

|

Az Overwatch egyre nagyobb rajongótábort szed össze magának, és köztük nem kevés az anime rajongó.

Hirdetés

Büszke weeabooként megmelengeti pici szívemet, hogy az Overwatch is kapott anime openinget és endinget. A rajongói munka egyszerűen kifogástalanul adja egy shonen hangulatát.

Mindkét videóért inkling inkling felel, aki elsőnek a nyitót rakta össze. Akit érdekel egyébként annak elárulom, hogy az opening zene az Arpeggio of Blue Steel animéből származik, a szám pedig Nano feat. My first story - Savior of Song.

A második anyag az "Overwatch anime" zárása. Az alapot a Gintama 17. endingje szolgáltatta, a szám pedig a Spyair - Samurai Heart (Some Like It Hot).

Mindkét videó nagyon szép munka, teljesen adja a hangulatot. Reméljük, hogy egyszer egy tényleges Overwatch animét is megnézhetünk (ha már League of Legends-es van), nem lenne olyan rossz ötlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)