Hirdetés

Új szemeket kaptak az Overwatch karakterei

|

Április elseje alkalmából a Blizzard feldobta egy kicsit a játékot.

Hirdetés

Most nem özönlenek az áprilisi tréfák, ami a naponta több ezer halálos áldozatot követelő koronavírus járványra tekintettel teljes mértékben érthető és elfogadható, de azért vannak, akik megpróbálnak jobb kedvre deríteni minket. A Blizzard mindig nagy erőkkel készül április elsejére, most az Overwatchoz adott ki egy meglepetés frissítést.

Hirdetés

Ez annyit csinál, hogy minden hősre új szemeket ragaszt, és még arra is figyeltek, hogy a félszemű karaktereknek (Ana, Torbjörn) csak egy legyen. Még Hanzo ultis sárkányaira is kerültek pótszemek, amik ettől valahogy különösen ijesztővé váltak. Ha valamiért, ezért most tényleg érdemes elindítani a játékot.

Mi egyébként itt gyűjtöttük össze a 10 kedvencünket az elmúlt évekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)