Hirdetés

Overwatch testfestés mesterfokon: így lehetsz te is Widowmaker

|

Ha szeretnél Widowmaker lenni, de nincs pénzed a ruhára, sem anyagra, akkor itt egy merészebb megoldás. Sőt, igazából mesteri.

Hirdetés

KayPikeFashion nagyon szereti összekenni magát különböző testfestékekkel, és olyan karakter bőrébe bújni, mint a Flash, Deadpool vagy Green Lantern. Rengeteg videót csinált már az alkotás folyamatáról, és most kedvenc Overwatch mesterlövészünkre került sor.

A Widowmaker festés nem volt egy egyszerű megoldás, de egy timelapse videóban megnézhetitek, hogy hogyan készült az egész. Ha egy állóképen láttam volna először a végeredményt, akkor simán egy rajongói rajznak néztem volna. Elképesztő munkát végzett a hölgy, megérdemli a figyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)