Hirdetés

Bocsánatot kért PewDiePie

|

A videós elismerte, hogy egy kicsit túl messzire ment, de támadta a Wall Street Journalt is, mely rettenetesen felfújta az ügyet.

Hirdetés

Valószínűleg hallottatok arról, hogy mind a Disney, mind a YouTube elhatárolódott a maga módján PewDiePie-tól, napjaink legnépszerűbb videósától. Ennek oka elsősorban az a videója volt, amiben két, indiai fiatalnak fizetett azért, hogy feltartsanak egy "Death to All Jews" ("halál az összes zsidóra") feliratú táblát, hogy ezzel megmutassa, 5 dollárért milyen messzire képesek elmenni néhányan.

Egyeseknek nem jött át az üzenet, a Wall Street Journal ez, valamint további 8 videója miatt antiszemitának és nácinak bélyegezte Felixet. Ő természetesen videóban válaszolt.

Ebben röviden elmondta, hogy sajnálja a dolgot, azt, amilyen szavakat használt, és tudja, túl messzire ment. Miközben úgy gondolja, bármivel lehet viccelni, megérti, hogy nem minden vicc sülhet el jól. Korábbi hibáiból is tanult, és ebből is.

Ugyanakkor szerinte a Wall Street Journal úgy állította be a videóiban szereplő dolgokat, mintha ő támogatná az antiszemitizmust. Ezzel szemben voltak olyan videók, amiben kimondottan kérte rajongóit a horogkereszt használatának mellőzésére, és mindig, amikor valami nácikkal kapcsolatos dolgot mutatott, azzal valami rosszra akart rávilágítani. Hozzátette még, hogy nem tartja szép dolognak azt, hogy a show-ja törlését ünneplik néhányan, hiszen azon emberek százai dolgoztak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)