Hirdetés

Pewdiepie tévés celeb lesz

|

Fura dolgok történnek mostanában az egyik legnagyobb YouTube csillag körül, de legalább már tudjuk, hogy miért.

Hirdetés

Pewdiepie már hónapok óta mondogatja, hogy valami nagy dolog fog történni ősszel. Augusztusban bevallotta, hogy ez a nagy dolog arra kényszeríti majd, hogy kevesebb videót töltsön fel a csatornájára, de szerinte megéri a dolog.

Múlt hétvégén Pewdie L.A.-ben landolt, és hirtelen megjelent a TMZ weboldalon. Ez egy pletykamagazin, amiben a legnagyobb sztárokról szoktak írni, és már úgy tűnik, hogy a YouTube arc is belefér ebbe a kategóriába.

A TMZ szerint Pewdie egy tévéműsor forgatása miatt kötött ki L.A.-ben, aztán erre válaszul Pewdie feltöltött egy videót, amiben be is vallja az igazságot.

"Nem mondhatok túl sokat arról, hogy mit csinálok itt" - mondta Pewdiepie. "Az emberek már így is aggódnak, hogy túl korán kiszivárognak a dolgok." Ma Pewdie egy rövid jelenetben mutatott képeket a műsor díszletéről.

Emberünk elmondta, hogy a YouTube nézettsége már nagyon régóta inkább csak lefelé tendál, ezért nem meglepő, hogy valami újat keres, és a televíziózás egyelőre nagyon jónak tűnik.

Nektek mi a véleményetek erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)