Hirdetés

Pikachu újjászületik: újragondolták a népszerű anime figurát

|

A kis sárga lény Ash Ketchum nyugdíjazását követően érkezik, egy új sorozatban.

Hirdetés

Ahogy korábban írtuk, negyed évszázad (!!!) után befejeződik Pikachu és Ash Ketchum története. A világ azonban nem áll meg, a Pokémon-bringát pedig a további vaskos profit reményében szépen hajtják is tovább.

A már tavaly beharangozott új anime sorozatban a Pokémon Scarlet és Violet kettősének köszönhetően ismert Sprigatio, Fuecoco és Quaxkly kalandjait követhetjük majd, természetesen edzőik, Liko és Roy társaságában.

Hirdetés

Azt viszont a Eurogamer most szúrta ki a Pokémon UK alább is látható tweetjében, hogy az új szériában azért feltűnik majd Pikachu is, azonban megújult formában.

A tweet szerint ugyanis az új Pokémon-sorozatban Friede lesz majd a kis sárga lény edzője, akit ezúttal Captain Pikachu, azaz Pikachu kapitány néven emlegetnek. Ehhez passzol a pilótasapkája is - Friede fején pedig, ha minden igaz, egy békebeli repülős szemüveg látható, így ők ketten valószínűleg repülővel (is) közlekednek a Pokémonok varázslatos világában.

A Eurogamer egyébként nem zárja ki, hogy Ash ne tűnne majd fel az új sorozatban, legalább egy cameo erejéig, mivel azonban a széria készítői imádják a múltba révedő jeleneteket, akár hosszabb visszatérésre is lehet remény.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az új sorozattal kapcsolatos információk miatt pedig érdemes lesz hétfőn ellátogatni a Pokémon Together oldalra, ekkor ünneplik majd ugyanis a rajongók a nemzetközi Pokémon-napot, amelyre a The Pokémon Company több izgalmas bejelentést is ígért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)