Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - 15 csalót tartóztattak le

|

A PUBG Corp. tényleg mindent megtesz, hogy a cheaterek végleg eltűnjenek a játékból.

Hirdetés

Régóta harcol már a csapat a csalók ellen, egy kicsit a fejlesztést is hajlandóak voltak lassítani, hogy megoldják a játékélményt jelentősen rontó problémát. 

Hirdetés

A legfrissebb közlemény szerint április 25-én 15 gyanúsítottat kaszliztak be a rendőrök a PUBG-hez készült csalóprogramok, valamint ezekben elrejtett, a felhasználók adatait lopó trójaik készítése és terjesztése miatt. Nagyjából 1,3 milliárd forintnak megfelelő összegű büntetést szabtak ki rájuk. További gyanúsítottak szintén a rendőrség látószögébe kerültek, az ő szerepüket egyelőre vizsgálják. 

A PUBG Corp. felhívta a figyelmet arra, hogy a tisztességtelenül játszó játékosok cheatprogramok használatával nem csak mások játékélményét ronthatják, hanem saját magukat is veszélyeztethetik. Ne csaljatok, szépen játsszatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)