Hirdetés

Kínos: lopott dizájnnal futott a PUBG reklám, a Microsoft le is vette

|

A Microsoft levette azt a Battlegrounds reklámot, ami kísértetiesen hasonlított egy fiatal dizájner korábbi ötletére.

Hirdetés

A Reddit egyik felhasználója pár hónappal ezelőtt feltöltött az oldalra egy ötletes reklámot a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os változatához. A Microsoft nemrég elkezdte reklámozni a játékot és a felhasznált promóciós anyag kísértetiesen hasonlít arra, amit macsterr korábban megosztott az oldal közösségével.

Hirdetés

Csak hogy tényleg mindenki képben legyen, így nézett ki macsterr eredeti ötlete:

És itt van az az illusztráció, amit végül a Microsoft promócióra használt:

Az internet természetesen nem rajongott a Microsoft baklövéséért és azonnal elkezdték negatív kritikákkal szórni a vállalatot. Eltartott egy darabig, mire lereagálták a helyzetet, de most Major Nelson végre tett is valamit az ügyben:

"Srácok, csak szólni akartam, hogy már nyomozunk ebben az ügyben. Addig is levettük a hivatalos csatornáinkról az eredeti képet. Szólni fogok majd macsterrnek, amikor végre én is többet tudok."

Remélhetőleg kiderül, hogy pontosan mi történt és végül az eredeti alkotó is kap valami kompenzációt a munkájáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)