Hirdetés

Ash Kechum 22 év után végre Pokémon-bajnokká vált

|

A készítők úgy gondolták, hogy a főszereplő és a rajongók is megérdemlik, hogy ennyi év után végre diadalt ünnepelhessenek.

Hirdetés

A Pokémon anime 1997-es indulása óta Ash megannyi régióban megfordult, rengeteg pokémont megismert és megszámlálhatatlanul sok csatában vett részt. Noha a sorozat nagyjából 1100 epizódjában sokszor győzedelmeskedett, bajnokságot még sosem sikerült megnyernie, legalábbis a legutóbbi részig, amikor is végre felállhatott a dobogó legfelső fokára. 

Hirdetés

Ash Ketchum kalandjait követve rengeteg kisgyerek cseperedett fel, a készítők pedig azzal, hogy a főhősnek nem sikerült nyernie a bajnokságokon, azt üzenték, hogy nem feltétlenül a győzelem a fontos, de minden vereségből tanulhat az ember. Persze az ritka, hogy egy főszereplő 22 év viszontagságai alatt ne érje el hőn áhított vágyát, ezt pedig már a rajongók is kezdték nehezményezni, így az alkotók a japánban bemutatott legutóbbi részben végre megadták a várva várt bajnoki címet:

Azon kívül, hogy a rajongók persze heves ünneplésben törtek ki, azért fontos ez a győzelem, mert Ash története így teljessé vált. Persze ez nem azt jelenti, hogy eltűnne a sorozatból, de az alkotók azt ígérik, hogy változások állhatnak be a sorozatban. A következő régió Galar lesz, itt játszódik a Pokémon Sword és Shield játék, és itt folytatódnak az anime eseményei is. 

Mi kíváncsian figyeljük, hogy milyen fordulatot vesz ezután Ash kalandja. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)