Hirdetés

Pörgős és látványos a Gran Turismo film első trailere

|

Neill Blomkamp megmutatja, hogyan kell versenyjátékot adaptálni.

Hirdetés

The Last of Us, Dungeons & Dragons, Super Mario, Twisted Metal, Fallout... az idei év egyértelműen a videojátékok alapján (na jó, a D&D kicsit kilóg a sorból, de vehetjük határesetnek) készített filmeké és sorozatoké, a listát pedig erősíti a mozikba szánt Gran Turismo történet is, amely csak egy a számos projekt közül, amit a Sony jelenleg dédelget

A Polyphony Digital versenyjátékának feldolgozása Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ) rendezésében, Zach Baylin (Richard király, Creed 3) és Jason Hall (Amerikai mesterlövész, Paranoia) forgatókönyve alapján készült, és többek között a magyar Hungaroringen forgatták, de eleddig csak ízelítőt kaptunk belőle, a teljes trailerig egészen mostanáig kellett várnunk. 

Hirdetés

A történetben egy olyan fiatal Gran Turismo játékost követhetünk figyelemmel, aki egy sor kihívás leküzdése után, a GT Academyből küzdi fel magát profi versenyzővé. A fiút a feltörekvő színész, Archie Madekwe (Fehér éjszakák, See) alakítja, de rajta kívül fontos szerepet kaptak a filmben olyan ismert arcok is, mint David Harbour (Stranger Things, Vérapó) és Orlando Bloom (A Gyűrűk Ura-trilógia, A Karib-tenger kalózai filmek). Igazi sikersztorit ismerhetünk tehát meg, amihez látványos verdák, pörgős jelenetek és érzelmes pillanatok is tartoznak, ebbe enged betekintést az első trailer: 

A Gran Turismo film augusztus 10-én kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)