Hirdetés

Jótékonysági stream közben halt meg egy videós

|

Egy 24 órás közvetítés 22. órájában kiment dohányozni, de már nem tért vissza a World of Tanks streamjeiről ismert Brian "poshybrid" Vigneault.

Hirdetés

Az emberi szervezetnek szüksége van alvásra. Lehet, hogy egy 24 órás ébren maradás alapvetően nem hangzik veszélyesnek, valójában komoly következményei lehetnek. Hallottunk már több olyan, elsősorban Ázsiában történt esetről is, amikor egy játékos úgy halt meg, hogy előtte napokig, alvás és szünet nélkül játszott.

A 35 éves Poshybrid a Make-A-Wish alapítvány számára gyűjtött pénzt, nem volt ritka, hogy egy héten át többször is több mint 20 órát streamelt.  Az egyik hetet február 19-én egy 24 órás streammel akarta zárni, azonban körülbelül 2 órával a vége előtt kiment, és nem tért vissza. A nézők azt hitték, csak elaludt, viszont mikor másnap egy barátja Discordon írt neki, nem Brian, hanem a Virginia Beach-i rendőrség egy ember válaszolt, aki elmondta, vizsgálják halálának okát.

A LiveStreamFails csatorna a hírre összeállított egy videót olyan felvételekből, amelyek során valaki összeesett vagy rosszul lett stream közben, ezzel is felhívva a figyelmet a veszélyre. Korábban több streamer is panaszkodott arra, hogy az elvárások miatt rájuk nehezedő nyomás szorongást, depressziót okoz, és nem feltétlenül azért videóznak, mert kedvük van hozzá, hanem azért, hogy kiszolgálják közönségüket. 

Poshybrid 3 gyermeket hagyott maga után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)