Hirdetés

Premierdátumot kapott a Halo sorozat

|

Még a tavasz folyamán elrajtol Master Chief történetének élőszereplős feldolgozása.

Hirdetés

Nagy nehezen csak összeállt az első teljes értékű Halo sorozat, amelynek produkciós színvonala az eddig látott nyúlfarknyi kedvcsinálók alapján megfelel a prémium tévés és streamplatformos tartalmak által felállított mércének. De nemcsak külsőségek és volumen tekintetében különbözik majd az eddigi próbálkozásoktól (Halo 4: Forward Unto Dawn és Halo: Nightfall), hanem abban is, hogy elszakad a kánontól.

Kiki Wolfkill, a 343 Industries transzmédia részlegének feje azzal indokolta a változtatásokat, hogy így szabad kezet kapnak a széria alkotói, nem függnek majd a játékoktól, és ez persze fordítva is igaz. Mindemellett az a döntés született, hogy minden olyan karaktert, történetszálat és eseményt felhasználnak majd az újonnan létrehozott Silver Timeline felépítése során, amelyik értelmesen beilleszthető a lineárisan bonyolódó cselekménybe anélkül, hogy erőltetettnek hatna.

Hirdetés

Mint kiderült, nem is kell már olyan sokat várjunk, hogy megtudjuk, jó húzás volt-e mindez az alkotók részéről, ugyanis a Paramount+ végre megosztotta a nagyérdeművel, hogy mikor mutatkozik be az említett streamingplatformon a Pablo Schreiber (Master Chief) főszereplésével forgatott Halo sorozat: március 24-ét írjátok be a naptáratokba.

Ráadásul hamarosan befut az első igazi trailer is, amely remélhetőleg nemcsak hosszabb lesz a múltkor teasernél, hanem több konkrétumot is megmutat majd. Ti tervezitek, hogy megnézitek a sorozatot?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)