Hirdetés

Próbáld ki ezt, ha már neked is hiányzik egy ütős Trónok harca-játék

|

A Mount & Blade II: Bannerlord mellé is jött egy grandiózus mod, ami kicseréli Calradiát Westerosra.

Hirdetés

Korai hozzáférésen keresztül továbbra is elérhető a remeknek ígérkező Mount & Blade II: Bannerlord, ami hosszú fejlesztési idejét követően lassan már tényleg megjelenhet teljes pompájában.

A moddereknek azonban nem akadály az, hogy a játék még nincs befejezve, már láthattunk izgalmas rajongói alkotásokat, és várhatóan a jövőben is kedvelt játszótér lesz ezen a téren a TaleWorlds alkotása. Ez nem is csoda, hiszen még arra is van lehetőség, hogy gyakorlatilag totálisan más környezetbe helyezzük át a grandiózus csatákat és várostromokat.

Hirdetés

Talán ti is emlékeztek a Mount & Blade: Warband-hez megjelent, A World of Ice and Fire nevű modra, ami gyakorlatilag egy Trónok harca-játékot csinált az eredeti alkotásból, ráadásul kifejezetten magas minőséget képviselő munkáról van szó. Tekintettel arra, hogy a Bannerlord jóval szebb és modernebb, mint elődje, magától értetődő volt, hogy ehhez is készüljön hasonló módosítás.

Így is történt, megérkezett korai hozzáférésben a Realm of Thrones, ami átpakolja a Bannerlord játékmechanikáit George R. R. Martin fantasy világába. Ez azt jelenti, hogy Calradia helyett Westerosban kalandozhatunk, és még a Daenerys Targaryen által felszabadított Essos egy része is bekerült. A térképet járva 17 vadonatúj városba és 80 faluba látogathatunk el, és még a Fal mögötti területekre is behatolhatunk, ha nem félünk nagyon az élőhalottak seregétől.

A képeket elnézve igencsak minőségi alkotásnak tűnik ez a mod is, szóval ha ki szeretnétek próbálni, akkor irány a Mod DB oldala, ahonnan letölthetitek a jelenlegi verziót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)