Hirdetés

R2-D2 szülinapi torta - a falra vetít képet

|

Vannak gyerekek, akik már annyira szerencsések, hogy az ember rúgnivalóan irigy lesz. Megtaláltuk a világ legjobb tortáját, és vágyunk is rá nagyon.

Hirdetés

Ha egy apuka annyira cool (nézzétek el az ócska szlenget, de nincs rá megfelelő szó, mennyire zseninek tartom az embert), hogy a gyerekének R2-D2 szülinapi tortát készít, amelyben egy projektor van elrejtve, hogy Leila hercegnő a falra vetítve jelenjen meg azt ecsetelve, hogy mi vagyunk az utolsó reménye... nos, ez azért kemény.

Marc Freilich egy ilyen apuka, nyíljanak lótuszvirágok léptei nyomán, fogadjon örökbe minket most azonnal, a 6 éves kisfia pedig egy mázlista. Ha valakit érdekel, hogyan is lehet robot-tortát készíteni, Marc még segítséget is nyújt, az R2-D2 torta recept itt megtalálható. Egész egyszerűen óriási, tessék nézni mozgóképen is:

Ki venné fel szívesen a Freilich nevet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)