Hirdetés

Rampage - az új trailer a rombolásra fókuszál

|

A játékváltozattal ellentétben a Rampage filmben nem a szörnyek lesznek a főszereplők, hanem Hollywood egyik legkeresettebb színésze, Dwayne "The Rock" Johnson. És a városok leamortizálása.

Hirdetés

A Warner Bros. és a New Line Cinema kettőse, valamint Brad Peyton (Törésvonal) rendező felelnek azért, hogy a mozivászonra költözik a 80-as évek egyik kultikus játéka, a Rampage, azonban a filmváltozat esetében a forgatókönyvírók megcsavarták a felállást. Noha a három szörny képezi továbbra is a történet alapját, a főszerepben mégis az egyre foglalkoztatottabb színészt, Dwayne "The Rock" Johnsont köszönthetjük.

Hirdetés

A marketingesek pedig nem spórolnak a munícióval, hiszen idén ez már a második trailer, amit kapunk a filmhez, noha a januári mindösszesen egy percet vett el az életünkből. Az alábbi előzetes viszont már két és fél percben mesél arról, hogy miért lesz nekünk nagyon jó, ha beülünk Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello és Naomie Harris filmjére, a Rampage: Tombolásra, amelyet egyaránt szánnak azoknak, akik nagy rajongói az eredeti videojátéknak és azoknak is, akik még csak hírből sem hallottak róla. De talán túl sokat is elmesél a filmből a mellékelt videó, így csak az nézze meg, aki már nagyon várja és/vagy nem zavarják a túl sokat mutató jelenetek. 

A Rampage: Tombolás április 12-én érkezik meg a hazai mozikba, addig valószínűleg érkezik még pár kedvcsináló majd. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)