Hirdetés

A Gearbox vezetője véletlenül kitette Twitterre, hogy ki rendezi a Borderlands filmet

|

A bejelentést minden bizonnyal a PAX Eastre szánták, de Randy Pitchford kicsit korán kezdett el gratulálni a Borderlands film kapcsán.

Hirdetés

Már 2019 nyarán bejelentették, hogy a Lionsgate produkciójában egy Borderlands film van készülőben, azonban ezután nem sok konkrétumot hallhattunk róla. Úgy néz ki, hogy a Gearbox ismét a PAX East-re tartogatja a nagyobb bejelentéseit (emlékezhetünk, hogy tavaly a Borderlands 3-ról is itt hallottunk először), így például a film stábjának egy részét is valószínűleg itt leplezik le. Már akiket Randy Pitchford nem szivárogtat ki korábban a Twitterén keresztül. 

Hirdetés

A Gearbox fejese általában nagy showman, és annak ellenére, hogy bizony lehet róla mondani hideget-meleget, azt a számlájára kell írni, hogy remekül kezeli a médiát. Most azonban valami hiba csúszhatott a számításaiba, ugyanis egy bejegyzésében ezt írta:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy rendezőként üdvözölhetem Eli Rothot a Borderlands filmen, ami a Lionsgate és az Arad Productions keze alatt készül."

Roth eddig többségben olyan - meglehetősen véres - horrorfilmeket tudhat maga mögött, mint a Kabinláz vagy a Motel, de színészként Trantino Becstelen brigantykjában is feltűnt, mint a Donny Donowitz, a Medve Zsidó. Az biztos, hogy a Borderlandsben sem kell majd visszafogja magát, ha belezésről van szó, hiszen a játékok sem a szofisztikált hangvételükről híresek. A gyorsan letörölt tweetben még egy kép is látható volt, ahol a Roth egy jellegzetes Borderlands bemutatkozást kapott:

Persze azért reménykedünk benne, hogy a február 27-én megrendezésre kerülő PAX Easten még néhány részletet megtudhatunk a projektről, már ha Pitchfordot addig nem engedik a közösségi felületek közelébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)