Hirdetés

Rasszista kijelentései miatt szólalt fel egy streamer ellen a Warhammer-közösség

|

Ráadásul nem is ez az első eset, hogy Arch Warhammer a viselkedésével hívja fel magára a figyelmet.

Hirdetés

Még tavaly történt az az eset, hogy a Creative Assembly távozó közösségi menedzsere, Michael "Wheels" Whelan nem éppen kedves jelzővel illetett egy youtubert, Arch Warhammert. Nemrég pedig újból alaposan felhívta magára a figyelmet a videós, és ezúttal sem egy túl pozitív dologgal sikerült neki mindez.

Hirdetés

Valószínűleg eddig is akadtak olyanok, akik valamiért nem igazán kedvelték Arch Warhammert, akinek úgy tűnik, újból sikerült jó néhány embert maga ellen fordítania. A youtuber ugyanis moderátorai társaságában nem túl polkorrekt dolgokat írogatott a Discordon, és a többek között rasszista megjegyzései viszonylag elég nagy port kavartak a közösségen belül.

A jelek szerint Arch Warhammernek nem igazán tetszett az, hogy a Warhammer közösség és a Games Workshop támogatását fejezte ki a Black Lives Matter mozgalom mellett. A streamer discordos üzeneteiből készült is egy összeállítás, amit a Redditen osztott meg valaki a közösség többi tagjával. Sokan nagyon nem értenek egyet Arch Warhammer véleményével, és időközben már egy másik youtuber, Loremaster_of_Sotek is közzétett egy videót az eset kapcsán.

Jó eséllyel tehát jelenleg nem Arch Warhammer a legnépszerűbb videós a közösségben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)