Hirdetés

Repülő kalózhajók is vannak az Uncharted film új előzetesében

|

Érkezett még egy trailer két héttel a premier előtt, ami vagy még jobban lázba hoz, vagy teljesen összezavar majd.

Hirdetés

A Sony most Uncharted-napokat tart, a holnap megjelenő Uncharted: Legacy of Thieves Collection mellett a február 10-én bemutatkozó filmet is promózza - érdekes, hogy míg az Uncharted 4-ben Nathan Drake utolsó nagy kalandját láthatjuk, addig a film az egyik elsőt fogja elmesélni.

Mindenesetre látszik, hogy a készítők erősen merítettek a játékokból,  ha nem is egy az egyben vettek át jeleneteket, jelentősen inspirálódtak belőlük.

Hirdetés

A kaland során Nathan Drake és Victor Sullyvan Magellán elveszett kincse után kutatnak, de ugyanerre vadászik Santiago Moncada (Antonio Banderas) is, aki ugyancsak nem bánná, ha nála kötne ki az 5 milliárd dollár értékű szajré. A repülő kalózhajókkal talán sikerült egy kicsit túl messzire menni, de meglátjuk, a filmben hogy mutatnak majd.

Várjátok? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)