Hirdetés

Egymilliárd dollárt kaszálnak a Resident Evil filmek

|

Akár szeretjük a filmeket, akár nem, sajnos az tagadhatatlan, hogy jól termelnek a kasszáknál. A legújabb Kaptár film egy fontos mérföldkőhöz segítheti a szériát.

Hirdetés

Nem különösebben ájultunk el a Resident Evil, vagyis Kaptár széria utolsó fejezetétől (A Puliwood kritikája itt olvasható), ahogy az előző 5 résztől sem. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne sikeres a kasszáknál, amit nagyon szépen mutat az is, hogy a franchise már 1 milliárd dollárt ér.

Deadline jelentése szerint a 2002-ben indult széria át fogja lépni az egymilliárd dolláros bevételt, mivel a Kaptár: Az utolsó fejezet Japánban már összehozott 35 milliót decemberben, és az elemzők szerint szinte biztos, hogy meg lesz a 80 millió nemzetközileg is a mostani hétvége után.

Lehet, hogy a befejezés, lehet hogy az öt éves kihagyás mozgatta meg ennyire a közönséget, de a film egyelőre szépen termeli a dollárokat.

Ugyan viszonylag kerek lezárást kapott a sztori, egy ilyen fejőstehén esetében meglepődnénk, ha tényleg nem kapnánk több Kaptár filmet a jövőben. Pláne úgy, hogy a Resident Evil 7: Biohazard a játéksorozat iránti keresletet is megdobta, tehát indokolt lehet komolyabban ráfeküdni a márkanévre, mert láthatóan ismét életre kelt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)