Hirdetés

Kész a Resident Evil mozis reboot forgatókönyve, amire a játék változása is nagy hatással volt

|

Az újragondolt film írója befejezte a munkát, a széria rajongói már dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

Eddig már több film is készült a Capcom népszerű szériája alapján, de sajnos egyik sem nyerte el igazán a rajongók tetszését. Így tehát érthető (bár nyilván vitatható), hogy már javában készül a reboot, amiről most meg is tudtunk egy elég fontos részletet.

Hirdetés

Greg Russo, az újragondolt Resident Evil film írója nemrég bejelentette, hogy elkészült a forgatókönyv, illetve néhány apróságot is elárult nekünk a projektről. Például megtudtuk, hogy Russo nagy rajongója a franchise-nak, és egy ijesztő horrorfilmet szeretne elhozni a rajongóknak, a munkáját pedig elég komoly mértékben inspirálta a játéksorozat legújabb darabja, a Resident Evil 7.

Ráadásul a reboot producere az a James Wan lesz, aki korábban számos népszerű horrort alkotott meg, szóval akár még az is előfordulhat, hogy végre egy értékelhető filmadaptációt kap a legendás játéksorozat. Persze ezt már sokszor leírtuk reménykedve, aztán bőgtünk a moziban...

Ti adtok egy esélyt a Resident Evil mozis újjászületésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)