Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - íme az első teaser

|

Jövőre kerül mozikba az élőszereplős Resident Evil filmsorozat utolsó epizódja, amihez nemrég befutott az első kedvcsináló is, de ez leginkább csak Milla Jovovich fészkelődése.

Hirdetés

Nem csupán játékformában érkeznek új élmények a Resident Evil sorozatban, hanem tizenöt évvel az első élőszereplős filmfeldolgozás után ez a széria is lezárásra kerül a Resident Evil: The Final Chapter megjelenésével.

A rendkívül szerencsétlen körülmények között lezárult forgatás után valamikor 2017-ben kerül sor a premierre, most pedig befutott az első, elég rövid teaser trailer. Az első komoly kedvcsináló előételének számító videót a hatodik és minden valószínűség szerint utolsó Resident Evil filmjében szereplő Milla Jovovich osztotta meg a Twitter-csatornáján, ahogy azt is elárulta, hogy a teljes előzetes augusztus 9-én fut majd be. Addig is nézzétek meg itt lejjebb a teasert, amiben egy kis motoros akciót is látunk a főszereplők rövid cseveje után.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)