Hirdetés

Robotnak nézte, kitiltotta a Helldivers 2 közösségi menedzserét a Discord

|

Annyi kérdésre válaszolt privát üzenetben, hogy gyanús lett a rendszernek.

Hirdetés

Látható, hogy a Helldivers 2 fejlesztői iszonyú keményen dolgoznak - a  hétvégén kétszer is sikerült emelniük a szerverkapacitást, hogy az a több százezer katona, aki szeretne feláldozhatóként részt venni a rovarok és robotok ellen folyatott háborúban, gond nélkül ellátogathasson a galaxis számos megmentésre váró bolygójára. 

A játék sikerében szerepet játszik, hogy aktív közösség épült köré, aminek egyik fontos felülete a Discord. Az Arrowhead Gamesnél közösségi menedzser is dolgozik, hogy a játékosok kérdései ne maradjanak megválaszolatlanul - ő pedig annyira jól végzi a munkáját, hogy a Discord robotnak nézte.

Február 21-én Katherine Baskint kitiltotta a platform, mivel túl sok játékosnak küldött privát üzenetet. Állítása szerint napi több száz megkeresést kap, bugok, szerverproblémák, frissítések miatt írnak neki, de van, aki javaslatokkal keresi meg őt. Mivel épp az a munkája, hogy ezekre a kérdésekre válaszoljon, nehezen tudja végezni, ha valamely felület ezt nem akarja.

Hirdetés

Próbálta X-en és más utakon is elérni a Discord ügyfélszolgálatát, ahonnan napokig, február 23-áig nem kapott választ, miközben az üzenetek gyűltek. Látszólag végül az segített, hogy az Arrowhead-fejes Johan Pilestedtet is bejelölte egyik X-es posztjában, ő pedig a játék megjelenése óta folyamatosan posztolgat, így a platform értékes tagjának tartja.

A tiltást feloldották, akinek kérdése van, itt csatlakozhat a Discord-szerverhez.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)