Hirdetés

Ronda Rousey azért kezdett el WoW-ozni, mert szerepelni akart a Warcraft filmben

|

A színészi ambíciókkal is rendelkező Ronda Rousey két karaktert is terelget a World of Warcraftban, de csak akkor kezdte a játékot, amikor bejelentették, hogy lesz Warcraft film.

Hirdetés

Ronda Rouseyt eddig összesen három olyan filmben láthattuk, ahol nem önmagát játszotta. Megoszlanak a vélemények arról, hogy az MMA-s bajnok mennyire jó színésznőnek, de mindenesetre legalább lelkes.

A napokban egy interjúban elárulta, hogy akkor kezdett el a World of Warcrafttal játszani, amikor meghallotta, hogy készül a Warcraft film. Gondolta, hogy nem szerepelhet benne, mert vagy nem volt ideje, vagy már elkezdték a forgatást, de azért elkezdett elmélyülni a témában, hátha. "Szerintem király dolog, amikor két világ így összekapcsolódik: film készül egy könyvből, aztán megveszed a könyvet, mert tudod, hogy ha filmet csináltak belőle, az valószínűleg elég jó." Ő egyébként pihenésképpen játszik, nem szeretne streamelni (ellentétben sok más sportolóval, akik közül néhányan jó pénzt keresnek ezzel), és ha úgy adódik egyszer, legszívesebben a Metroidból ismert Samust játszaná.

Ronda Rousey-t játékban legközelebb márciusban láthatjuk, természetesen ő is szerepel az EA Sports UFC 2 felhozatalában. Meg a borítón is, nem mellékesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)