Hirdetés

Ryan Reynolds, mint Johnny Cage? Reagált a színész a Mortal Kombat 2 pletykákra

|

Vicces poszttal (igazából reklámmal) reagálta le a színész a Mortal Kombat 2 kapcsán felmerült pletykákat.

Hirdetés

A nemrég megjelent Mortal Kombat film minden karaktert felvonultatott az eredeti MK arcade játékból, kivéve egyet. Johnny Cage csak említés szintjén volt benne a produkcióban, azt viszont biztosra vehetjük, amennyiben elkészül a folytatás, biztosan feltűnik majd benne.

Ugyan a Warnertől még semmilyen jel nem érkezett arra vonatkozóan, hogy gondolkodnának a Mortal Kombat 2 elkészítésén, a közösség már elkezdett találgatni, hogy vajon ki játszhatja majd el Johnny Cage szerepét. Kézenfekvő választás Ryan Reynolds, a színész pedig gyorsan reagált is a találgatásokra.

Hirdetés

A tweetben a színész hibátlanul ragadta meg az alkalmat, hogy egyszerre reagáljon viccesen a Mortal Kombat pletykákra és népszerűsítse kicsit a részben általa is birtokolt mobilszolgáltatót, a Mintet. Persze ez a tőle megszokott válasz, de ki számított érdemi reakcióra, ha lehet ilyen zseniálisan is?

Todd Garner, a Mortal Kombat producere már korábban megemlítette a színészt, mint potenciális jelöltet, aki alkalmas lenne Johnny Cage megszemélyesítésére.

Ahogyan azt már fentebb írtuk, egyelőre nincs hír a folytatásról, azonban csodálkoznánk, ha egy ilyen sikeres nyitás után nem készülne el a második rész, még akkor is, ha a kritikusok nem fogadták kitörő lelkesedéssel a filmet. A mi kritkánk itt látható:

Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)