Hirdetés

A San Diego Comic-Con is veszélybe került

|

A rendezvény szervezői hamarosan bejelentést tesznek arra vonatkozóan, hogy sikerül-e majd megtartani az eseményt.

Hirdetés

Ezen a ponton már meg sem lepődünk azon, ha egy idei rendezvényről kiderül, el fog maradni, pláne akkor, ha egy annyira masszív tömeget megmozgató eseményről van szó, mint a San Diego Comic-Con. Bár a szervezők egyelőre nem fújták le, hamarosan be fogják jelenteni a végleges döntésüket.

Hirdetés

Joe Terzi, a San Diego-i turisztikai bizottság vezetője szerint nem érdemes abban reménykedni, hogy megtartják:

"Jelenleg is vizsgálják az esemény lemondásának anyagi következményeit, és ha ezt sikerült megállapítani, akkor döntést fognak hozni. Jelenlegi ismereteink szerint nagyon nehéz lenne ezt júliusban megszervezni. Más eseményeknél meg lehet oldani, hogy az emberek távol maradjanak egymástól, de a Comic-Con nagyon más műfaj."

A híresztelések szerint a Comic-Con International megkérte az együttműködő hoteleket, hogy engedjék el a szobafoglalások lemondásának díját, amibe, ha minden igaz, a legtöbb szálloda bele is egyezett. Ebből is látszik, hogy ez a helyzet nem csak azért balszerencsés, mert a Comic-Con gyakorlatilag ünnepnap a képregényrajongók körében, hanem azért is, mert a rendezvény nagyon fontos szerepet játszik San Diego gazdaságában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)