Hirdetés

Sárkányok között sétálhatsz az új Trónok harca játékban

|

A Sárkányok háza játékban saját lényt nevelgethetünk.

Hirdetés

Bőven biztosít beszédtémákat a 2022-es San Diegó-i Comic-Con, ahol számos előzetest és bejelentést kaptunk megannyi filmmel és sorozattal kapcsolatban. Szinte kétség sem fért hozzá, hogy az esemény fontos szereplője lesz a Sárkányok háza címe Trónok harca spin-off sorozat, ami nem csak egy kibővített, extra előzetest kapott, hanem egy interaktív, szuperül kinéző telefonos játékot is.

A House of the Dragon: DracARys névre hallgató, kiterjesztett valóság alkalmazásban mindenki lehetőséget kap, hogy kikeltesse, majd nevelje a saját sárkányát.

Hirdetés

A lények fejlődésük közben teljesen egyedivé válnak annak függvényében, hogyan bánik velük a gazdájuk.

A Comic-Con látogatói már ki is próbálhatták az alkalmazást, ami 19 országban, köztük Magyarországon is elérhető, és amiben akár hangvezérléssel is adhatsz utasításokat a sárkányodnak. A Sárkányok háza új előzetese magyar felirattal alább látható:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)