Hirdetés

A Sekiro legmenőbb cuccait is átültette a valóságba egy videós

|

Még alig jelent meg a Sekiro: Shadows Die Twice, de Colin Furze-nél már egy balta és egy pajzsa is elkészült.

Hirdetés

Alighanem mindannyiunkban megvan a késztetés, hogy olyan fegyverekkel és felszerelésekkel rendelkezzünk, mint kedvenc játékos vagy filmes hőseink, de valószínűleg kevesen fogunk olyan közel érni ezen vágyaink beteljesítéséhez, mint Colin Furze.

Hirdetés

A kissé kattant feltaláló kreálmányainak tárházában már eddig is olyan kincsek lapultak, mint a Wolverine karmok, az Assassinok rejtett pengéje és grapplig hookja vagy a Mad Max lángoló gitárja. Repertoárját most a Sekiro speciális fegyvereivel kezdte el kibővíteni.

Noha annyira nem őrült, hogy saját karját a főhőséhez hasonló, csontokból álló művégtagra cserélje, de az ahhoz csatlakozó menő cuccokat már elkezdte legyártani. Először a Loaded Axe-et készítette el, ráadásul három változatban is. 

A második projektje már jóval több fejtörést okozott neki, ugyanis az alkarról előpördülő pajzsot állt neki megvalósítani, aminek több prototípusa is vakvágánynak bizonyult. Végül sikerült egy egész működőképes darabbal előállnia, de elmondása szerint még egyszer nekifut a dolognak, hogy hibátlanul működjön a konstrukció.

A feltalálót a jelenlegi projektjeiben maga az Activision és a FromSoftware támogatja, úgyhogy a jövőben még több sekirós harci eszközre számítatunk tőle.

Volt már, hogy ti magatok készítettetek valamilyen játékos vagy filmes kütyüt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)