Hirdetés

Nincs jobb dolog ma a neten, mint a karácsonyi zenék videojátékos stílusban előadva

|

Seth Everman olyan klasszikusokat írt át, mint a Jingle Bells vagy a Twelve Days of Christmas. A Grand Theft Autónak is jutott pár másodperc.

Hirdetés

Így este 9-kor már talán nem merész dolog azt állítani, hogy Seth Everman videója mindent letarol. Október végén egy tökéletes egyveleget állított össze, most pedig, a karácsony alkalmából újabb dalokkal jelentkezett.

Az arckifejezése sokat ad az élményhez, ahogy az effektek, feliratok is külön fokozzák az egyébként is fantasztikus alkotásokat. Érdemes figyelni a stílust a jobb alsó sarokban. 

Ha megtetszettek a számok, meghallgathatjátok őket Spotify-on, megvásárolhatjátok az albumot iTuneson, vagy beszerezhetitek még vagy 150 másik helyről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)