Hirdetés

SGDQ 2018 - ezek a játékok lesznek a nyári speedrun-fesztiválon

|

Idén is lesz Summer Games Done Quick, és a klasszikus, kötelező játékok mellett olyan újdonságok gyors végigjátszását is láthatjuk, mint a Cuphead vagy a Super Mario Odyssey.

Hirdetés

Van a játékosoknak egy szűk rétege, amelynek tagjai miután végeznek egy címmel, többször, újra és újra végigjátsszák, hogy minél gyorsabban eljussanak a befejezésig; keresik a hibákat, hátha lefaraghatnak valahogy egy kicsit a szintidőből. Ők a speedrunnerek, akik munkájának eredményét mindig mókás nézni. 

Hirdetés

Az ő ünnepük az Awesome Games Done Quick, valamint a Summer Games Done Quick, melyek során egy héten át számos játék előkerül, amiket rendhagyó módon játszanak végig a profik. Az SGDQ június 24. és július 1. között lesz, és az ott szereplő címek majdnem végleges listáját már megnézhetjük ezen az oldalon. Csak akkor fog változni, ha valaki visszamondja részvételét.

Alább megnézhetitek az AGDQ 2018 legjobb pillanatait:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)