Hirdetés

Napi büntetés: megint készült egy új Silent Hill játék, sírva röhögtök majd tőle

|

Végre egy játék, ahol nem kérdés, hogy szerencsejátéknak számítanak-e a benne lévő tranzakciók.

Hirdetés

A Konami a jelek szerint tényleg letett arról, hogy bármilyen módon is a Silent Hill széria szerelmeseinek kedvében járjon, ellenben végtelen mennyiségű pénzzel tudnának mit kezdeni. Minek is bíznák a művészeti értékeket, narratívát és atmoszférát szem ellőtt tartó finnyás kritikusok és rajongók kényes ízlésére a keresetüket, mikor a világon százával akadnak kaszinók, ahova az emberek szabad akaratukból vagy szenvedélybetegségük révén egyébként is csak pénzt költeni járnak...

Hirdetés

Ezen elgondolás mentén született meg a Silent Hill Escape, ami - kapaszkodjatok meg - egy újabb nyerőgép. Pár éve már megjelent egy félkarú rabló Silent Hill köntösben, és úgy tűnik, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Konami duplázna, sőt triplázna: az Escape egy olyan nyerőgép lesz, mely mellett egyszerre akár három ember is elverheti a verejtékes munkával megtermelt keresetét. Vessetek egy pillantást a remekműre:

A profitmaximalizálás minden egyéb törekvést felülír, csak gratulálni tudunk hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)