Hirdetés

Élőben streamelte az egész esküvőjét egy e-sport kommentátor

|

A ceremóniát és a lagzit is élőben követhettők a Twitch nézői, és természetesen rengeteg ismert arc is felbukkant a közvetítésben.

Hirdetés

A Dota 2 rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni a SirActionSlack névre hallgató úriembert, Jake Kannert, aki már jó ideje készült saját esküvőjére, ahová természetesen meghívta barátait, a Dota 2 világának prominens alakjait is. 

Slacks egy hirtelen ötlettől vezérelve néhány nappal ezelőtt megszavaztatta Twitteren a követőit arról, hogy legyen-e stream az esküvőről, ha már úgyis "ők fizették". Miután a rajongók kétharmada az igenre szavazott, Slacks úgy döntött, megérdemlik, hogy élőben követhessék a nagy napot.

A több mint 5 órás közvetítésben a vendégek ültetésétől kezdve a boldogító igenen át a menyasszonytáncon keresztül a spicces vendégekig mindent megnézhettünk, a Twitch chat pedig úgy spammelte az emote-okat, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)