Hirdetés

Nagy botrány van kialakulóban a londoni Skyrim-koncert körül

|

A hatalmas népszerűségnek örvendő The Elder Scrolls V: Skyrim zenéi alapján komolyzenei koncert lesz Londonban. A játék zeneszerzője azonban teljesen kifakadt.

Hirdetés

Az ikonikus Skyrim-muzsikákat a Winterhold Philharmonic Orchestra and Choir előadásában lehet majd meghallgatni a London Palladiumban. Azonban van egy bökkenő.

A játék eredeti zeneszerzője, Jeremy Soule ugyanis semmilyen módon nem járult hozzá a koncerthez. A marketingben nem vett részt, de állítása szerint a filharmonikus zenekar nem is az ő eredeti zeneszámait fogja előadni, illetve az ő jóváhagyása nélkül rakták össze a koncertanyagot.

Soule a Facebookon adott hangot felháborodásának, szerinte a zenekar csak hallás alapján feldolgozott számokat fog majd előadni, így óvva inti a játék és zenéje rajongóit a koncerttől. A zeneszámok a Bethesda tulajdonában vannak, és nem illegális átdolgozásokat előadni, de a zeneszerző szerint őt is be kellett volna vonni a promócióba és a koncert szervezésébe.

A jegyeket október 5-től kezdve lehet vásárolni, a legolcsóbb 26,5, a legdrágább pedig 76,5 fontba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)