Hirdetés

Skyrim - elkészült a magyarítás

|

Ezt a kalandot nem szabad kihagyni, és ha nem beszélsz jól angolul, akkor végre van segítséged.

Hirdetés

Befejeződött a The Elder Scrolls V: Skyrim alapjáték honosítása, ami nem is érkezhetett volna jobbkor, hiszen így azok is beszerezhetik a Bethesda szerepjátékát karácsonyra, akik hadilábon állnak az idegen nyelvekkel.

A MorroHun csapata az összes eddigi The Elder Scrolls játék esetében odatette magát és precizitásuknak, valamint kitartásuknak köszönhetően már a legutóbbi rész, a Skyrim magyarítás is elkészült, ez pedig másfél évig tartó fordítás, rengeteg tesztelés, valamint hibajavítás (én is részt vettem benne, tényleg nagyon komoly, amit a srácok letettek az asztalra) kemény munkája volt.

A fordítók 3,5 millió karakternyi angol szöveget ültettek át magyarra és lektoráltak, ami hatalmas vállalkozás volt, de sikerült befejezni, a végeredményt pedig már ti is élvezhetitek, ha ide kattintotok. Köszönjétek meg a fordítóknak, megérdemlik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)