Hirdetés

Sok izgalmas dolgot tartogatnak még a készítők a Fallout sorozat második évadára

|

Bőven van még mit mesélniük, a döntés viszont az Amazon kezében van.

Hirdetés

A rajongóknál és a kritikusoknál is betalált a nemrégiben Amazon Prime Video felületén debütált Fallout sorozat, ami meglepően sok mindent lefedett a játékok világából, mi több, kis is bővítette azt. A készítők a minap arról meséltek, tudatosan fogták vissza magukat az első évadban, tartogatják a puskaport az esetleges folytatásra.

A sorozat egyik showrunnere, Graham Wagner úgy fogalmazott:

"Ott van az összes ikonikus dolog, amiket még azok is a Fallouthoz kötnek, akik nem játékosok. Nuka, Deathclaw-k és még sorolhatnám. Ezek azok, amik nagyon ismertek, éppen ezért kísértésbe estünk, hogy az első évadban mindet megcsináljuk. Viszont azt sem akartuk, hogy úgy érződjön, a sorozatot olyan emberek írták, akik tíz másodpercet töltöttek a Fallout Wikipedia oldalának böngészésével. Szóval fontos volt számunkra, hogy mélyebb elemeket is belevigyünk az első évadba."

Később Wagner konkrétan a Deathclaw-kat emelte ki, amiket - elmondása alapján - nagyon szerettek volna behozni a sorozatba, ám ezt jelentőségteljesen akarták megtenni. Úgy gondolja, a második évad remek lehetőség lesz erre, nem csak a világépítéshez járulnak majd hozzá a mutáns lények.

Hirdetés

Jonathan Nolan, a sorozat executive producere hozzátette, a csapat már a kezdetektől fogva arról beszélgetett, hogyan lehetne továbbvinni és fejleszteni a szériát az elkövetkezendő évadokban - persze amennyiben zöld utat kapnak.

Majd rejtélyesen hozzátette:

"Van egy olyan helyszín, ami különösen közel áll a szívemhez, amit nagyon szívesen meglátogatnék, ha lehetőséget kapnánk rá."

Bár a folytatás hivatalosan még nem kapott zöld utat, elnézve mekkorát megy a sorozat, nagy összegekben mernénk fogadni, hogy az Amazon rövidesen berendeli a következő etapot. Az alkotók már készen állnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)