Hirdetés

Sokkal érdekesebb az Assassin's Creed Mirage macskájának története, mint gondoltad volna

|

Szerinted is olyan ez a cica, mint akinek egy Assassin's Creed-logó van az arcán? Nos, nem vagy egyedül - és nem csak a játékban volt ilyen.

Hirdetés

Szerencsére nem ritka manapság a játékokban, hogy szőrös négylábúak mászkálnak, akikkel interakcióba léphetünk - nem csak elgázolhatjuk vagy lelőhetjük, hanem megsimogathatjuk őket, és ettől minden, ezt engedélyező játék sokkal jobb lesz.

Az Assassin's Creed Mirage sem kivétel, az ebben szereplő egyik cicának pedig külön története van, amire egy redditező derített fényt a napokban.

Egy Alanna Sas nevű Facebook-felhasználó hívta fel a figyelmet egy ismeretlen nevű macskára, aki az egyik barátjáé volt, ám sajnos már más létsíkon köhög fel szőrcsomókat hajnali háromkor démoni hangok kíséretében. Felajánlotta, hogy kávéval és édességgel köszöni meg, ha valamelyik fejlesztő hajlandó betenni őt a játékba - pusztán azért, mert egy természetesen képződött Assassin's Creed logó van az arcán.

Nem kellett kétszer kérni, a közösség által Catassinnak hívott cicával könnyen összefuthatunk a Mirage-ban. A többi macskát egyebek mellett fejlesztők háziállatairól, Kettle-ről és Winryről mintázták.

Reméljük, ettől most egy kicsit mindenkinek jobban indul a hétfő reggel, délután meg lehet menni szépen Mirage-ozni és macskák után kajtatni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)