Hirdetés

Így kívánnak kellemes ünnepeket a Sony stúdiói és partnerei

|

Mint minden évben, most is rengetegen készítettek ajándékkártyákat.

Hirdetés

Remélhetőleg nem új információ számotokra, hogy néhány nap múlva itt a karácsony, és feltankoltatok ajándékokból, sül a mézeskalács, végignéztétek az ünnepi leárazásokat, hogy legyen mivel kitölteni az időt, amikor épp nem szólít a család vagy a munka. A fejlesztők is pihenni térnek, hogy jövőre újult erővel szállíthassák nekünk játékaikat; kell is most az energia, hogy jobban sikerüljön az új generáció indulása, mint a jelenlegié.

Hirdetés

A Sony minden évben közzétesz egy rakás képeslapot, amiket részben saját stúdiói, részben külsős kiadók, fejlesztők készítettek. Idén sincs ez másképp; a Naughty Dog például olcsón megúszta a The Last of Us Part II egy képével, de egyebek mellett a Sucker Punch, a Bend Studio, valamint a Sony Santa Monica művészei, és sokan mások is valami egyedivel álltak elő. A több mint 60 képet itt találjátok, alább pedig a Sony saját csapatainak alkotásait, valamint az exkluzív játékokhoz tartozó rajzokat nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)