Hirdetés

PlayStation visszatekintés - mi történt az elmúlt 18 évben?

|

A brit Sony kicsit nosztalgiázott, nyilván sikerült sokunk fiatalkorát tökéletesen visszahozniuk. Pedig megfogadtuk, hogy ma nem sírunk.

Hirdetés

Közeleg a karácsony és vele együtt a Playstation 4 megjelenése, ami kiváló alkalom arra, hogy a múltba révedve újra átéljük azokat a kellemes élményeket és emlékeket, amelyek valamilyen módon a Sony konzoljaihoz kötődnek. Vagyis retro életérzés, mi más is lenne az egész?

A Playstation UK munkatársainak legújabb videója direkt nosztalgikus szellemben készült, bemutatva a Sony összes eddigi nagy konzolját, néhány fontosabb játékot és az általános hangulatot, ami az adott időszakokat jellemezte. A videót egyébként nagyban inspirálta a Twitteren február óta terjedő #PlayStationMemories hashtag, amely keretein belül világszerte rengeteg gamer osztotta meg a Playstationnel emlékeit. Íme a videó:

 

Amellett, hogy árad belőle a nosztalgia és kellemes emlékeket ébreszt, a kisfilm egyfajta bemelegítőként is szolgál az elkövetkezendő időszak PS4 megjelenésével kapcsolatos reklámkampányára, amelyről azt suttogják, hogy a Sony történetének eddigi legnagyobbja lesz.

Nektek melyik a legkedvesebb Playstation emléketek? 

 

  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)