Hirdetés

Sorozat készül a Syberia alapján

|

A készítők olyan adaptációkat tartanak követendő példának, mint az Arcane.

Hirdetés

A Microids talán legismertebb címe a 2002-ben elrajtolt Syberia, amelyben Kate Walkerrel kalandozhattunk és oldhattunk meg rejtélyeket. A Syberia széria epizódjai a legemlékezetesebb point & click kalandjátékok közé tartoztak, a legutóbbi 2022-ben jelent meg a Syberia: The World Before képében, de sajnos a sorozat atyja, Benoît Sokal ezt már nem érhette meg, 2021-ben elhunyt. 

Hogy készül-e valaha is új Syberia játék, és irányíthatjuk-e még a kedvenc New York-i ügyvédnőnket, azt jelenleg nem tudni, viszont más módon bővülni fog a franchise: animációs sorozatként. 

Hirdetés

A Microids és a What the Prod vállalat egyesítik az erejüket, hogy egy animációs sorozatot faragjanak a Syberiából. A sajtóközlemény szerint a két vállalat együtt fog működni annak érdekében, hogy a végeredmény megfeleljen a sorozat rajongók és a fiatal felnőtteknek szóló animációs műsorokat kedvelők jogos elvárásainak. Követendő példaként az Arcane sorozatot említették. 

A Microids alapítója és vezérigazgatója, Elliot Grassiano fantasztikus vizuális élményt ígér, és azt, hogy igyekeznek visszaadni azt, ami naggyá tette ezt az ikonikus franchise-t. A What The Prod elnöke szerint a rajongókhoz és az új nézőkhöz is egyaránt szólni szeretnének, köszönhetően a modern írói stílusnak, ami a legjobb disztópikus és uchronikus remekművek előtt tiszteleg. A művészeti irány, az animáció típusa és minősége garantálni fogja az észbontó élményt.

Sokal felesége, Martine is megszólalt: elmondása alapján férje örült volna, ha tanúja lehet, hogy egy új közönséghez jut el az általa teremtett varázslatos és időtlen világ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)