Hirdetés

Soul Calibur IV - így készült Sophitia kardja

|

A Volpin Props mestere, Harrison Krix elkészítette a jól ismert verekedős játék egyik ikonikus fegyverét. Képekben láthatjuk a folyamatot.

Hirdetés

Egy névtelen gyűjtő felkérte a Volpin Props mesterét, hogy készítse el neki Sophitia fegyverét. Mivel Harrison Krix nagyon szeret játékokból származó fegyvereket készíteni, nem is gondolkodott a felkérésen, indult a műhelybe szépen.

Az alábbi képekben végigkövethetitek a „kovács” munkájának lépéseit. Jól látható, ahogy egy pá hétköznapi alkotóelemből milyen aprólékosan kidolgozott, és kifejezetten szép fegyver készül.

Ha érdekel benneteket a fegyver elkészítésének részletes leírása, megtaláljátok azt a mester blogján. Természetesen ezzel nem lehet (és nem is szabad) megsebezni senkit, de az biztos, hogy bármelyikünk falán jól nézne ki. Én még csak nem is vagyok nagy SC rajongó, de az biztos, hogy ezt kitenném a monitor fölé. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)