Hirdetés

Soulja Boy azt mondta, a következő konzolján menni fog a Fortnite, az Epic nem így gondolja

|

Nem adja fel, tovább próbálkozik konzolokkal az egyslágeres rapper.

Hirdetés

Érik már, hogy valaki szigorúan odalépjen a mostanában gagyi, az AliExpressen is kapható konzolokat saját márkás gépként áruló Soulja Boynak, mert az első figyelmeztetésből láthatóan nem értett.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy korábbi gépeit feltehetően a Nintendo felszólítására nem árulhatta tovább, egy nevetséges PS Vita utánzatot kezdett el értékesíteni SouljaGame Handheld néven, valamint egy interjúban elárulta, hogy már készül a következő Soulja Console, ami a Fortnite-ot is futtatni fogja. Mielőtt azonban hevesen elkezdenétek keresni, hogy hol lehet megrendelni, mert nem tudjátok épp min jászani az Epic játékát, jó, ha tudjátok, hogy ez valószínűleg egy üres ígéret. A DualShockers rákérdezett a fejlesztőknél, hogy mi a helyzet, akik azt válaszolták, hogy a csalást megakadályozó eljárások miatt módosított és feltört eszközökön nem fut a játék.

Egyébként amellett, hogy az ablakon próbál bemászni a konzolbizniszbe, Soulja Boy azzal tölti az idejét, hogy beleáll más, népszerű előadókba. Szomorú élet lehet ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)