Hirdetés

Filmet csinálnak a Space Invadersből

|

Gyerekkorunk egyik kedvence hamarosan a mozivásznon elevenedik meg.

Hirdetés

Annyira jó lenne végre egy tisztességes videojáték adaptáció. Kaptunk néhány kriminális dolgot az elmúlt években, de most, hogy ott van a csőben a The Division, az Uncharted és a Mortal Kombat, van rá esély, hogy nem fogunk csalódottan kijönni a moziból.

Hirdetés

A New Line most jelentette be, hogy ők egy ezeknél sokkal ismertebb játékot visznek a vászonra. Egy igazi klasszikust. Elsőre azt hihetné az ember, hogy viccelnek, de ha visszaemlékeztek, a Torpedóból is készült film, úgyhogy miért ne lehetne csinálni egyet a Space Invadersből is?

A sztorit az a Greg Russo írja, aki egyébként a Mortal Kombat rebootot is jegyzi, és hát lássuk be, nem sokat tud majd átemelni a játék narratívájából, mert hogy egyáltalán nincs neki. Lehet, hogy A függetlenség napja irányba viszik majd az egészet, de ha nem Bill Pullman játssza az amerikai elnököt, akkor engem el is vesztettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)