Hirdetés

State of Decay 2 - a gyűjtői kiadásból majdnem össze lehet rakni egy zombit

|

Levágott ujj, zombimaszk és agy is kerül az Undead Labs játékának különleges kiadásába.

Hirdetés

Pár napja bejelentették, hogy május 22-én megjelenik a State of Decay 2, ami az év egyik legjobb kooperatív élményét nyújthatja.

Hirdetés

A játékot a legolcsóbban úgy lehet megszerezni, ha előfizettek az Xbox Game Passra, de ha szeretnétek, hogy ne csak előfizetésetek időtartama alatt legyen a tiétek, kétféle kiadásban juthattok hozzá. A Standard Editionről és az Ultimate Editionről már írtunk, most viszont bemutatkozott a Collector's Edition is, melyben az alapjáték nem szerepel, viszont található egy latex maszk, egy agy formájú steelbook tartó, egy bele való steelbook, egy 4 GB-os hüvelykujj pendrive, és egy felvarró. Az Egyesült Államokban mindössze 69,99 dollárba kerül, ha hozzánk is eljut, valószínűleg nem lesz drágább 25 ezer forintnál. Bár játék nélkül ez azért egy kicsit meredek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)